Aanbod

Individuele sessie bij DansVanNans

Wanneer je graag individueel wilt gaan ontdekken wat jouw passie is en dans als middel wilt gebruiken om te leren leven vanuit je hart, wil ik graag als danstherapeute en docent Meditation des Tanzes-Sacred Dance samen met jou onderzoeken wat jou innerlijk beweegt en hier dan vorm aan geven op jouw eigen expressieve wijze.

Je kunt hiervoor een afspraak maken bij: info@dansvannans.nl
Bellen kan natuurlijk ook op telefoonnummer 06-12549287

DansVanNansDag

Een ééndaagse dansdag o.l.v. Nancy Cornelissen, danstherapeute en docent Meditation des Tanzes-Sacred Dance. In een groep* wil ik je graag meenemen op reis om d.m.v. dans, muziek en meditatie (weer) dichterbij jouw gevoel en verlangens te komen. Met behulp van wisselende thema’s werken we aan wat jou innerlijk beweegt en geven hier vorm aan.

*(Een groep bestaat uit minimaal 6 deelnemers)

Bij DansVanNans bewandelen we de weg van heling en kijken we uit naar de verlossing die de dans haar brengt! We dansen in kleding die voor jou gemakkelijk zit, met dansschoenen of op schoenen waar jij je lekker op kunt bewegen. Voor de meditatie is het fijn om een vest en/of deken mee te nemen. Danservaring is niet nodig maar mag natuurlijk wel.

De kosten voor een dansdag bedragen € 50,-.

We starten om 10.00 uur met koffie/thee en eindigen rond 16.00 uur. De koffie/thee evenals de lunch worden door mij verzorgd en zijn bij de prijs inbegrepen.

Met behulp van het inschrijfformulier kun je je inschrijven en aangeven voor welke dansdag je je wilt opgeven.

De DansVanNansDagen worden gegeven in
’t Hurns Kerkje aan het Dorpsplein 14, 5327 AS te Hurwenen.

Routebeschrijving >

De DansVanNansDagen in 2023:
De data voor DansVanNansDagen in 2023 zijn nog niet bekend. Houd deze pagina in de gaten of stuur een berichtje naar info@dansvannans.nl als u op de hoogte gehouden wilt worden. Bellen kan natuurlijk ook op 06-12549287

Aanmelden voor een DansVanNansDag kan met het inschrijfformulier.

DansVanNansDag op eigen locatie is eveneens mogelijk.

Op afspraak: info@dansvannans.nl of telefoonnummer 06-12549287

Meditatieve Dans Van Nans

Ook geef ik elke laatste donderdagavond van de maand Meditatieve Dans in het Hurns Kerkje, Dorpsplein 14 in Hurwenen van 20.00-21.30 uur met na afloop thee.

Meditatieve Dans Van Nans is mediteren door te bewegen en bestaat uit dansen op allerlei soorten muziek van klassiek tot eigentijds, folklore, gipsy, religieus en pop. We dansen in kringvorm, verbonden of los en herhalen eenvoudige passen met een steeds terugkerend patroon. Hierdoor kan een meditatieve beleving ontstaan, kun je gaan waarnemen wat dans met je doet, kom je vanuit het denken in het hier en nu, kun je gevoelens gaan ervaren. De dansen zijn rustig, naar binnen gekeerd of juist uitbundig, het leven vierend. Het belangrijkste is dat je plezier hebt in het bewegen, het dansen op muziek. En uiteindelijk zul je ervaren dat de dansen als het ware in je lijf gaan zitten, je komt in verbinding met je eigen levenskracht en -energie. Je zult je opener en vrijer in je leven ervaren en met meer bewustzijn.

We dansen in makkelijk zittende kleding met (dans)schoenen waar je je prettig op kunt bewegen. Danservaring is niet nodig, maar mag natuurlijk wel.

Geplande data:
De data voor Meditatieve Dans Van Nans in 2023 zijn nog niet bekend. Houd deze pagina in de gaten of stuur een berichtje naar info@dansvannans.nl als u op de hoogte gehouden wilt worden. Bellen kan natuurlijk ook op 06-12549287

Yoga

Vanaf september 2019 geef ik ook yogales bij Yogastudio Svaha in Hedel.
Yogales op locatie is eveneens mogelijk.
Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@dansvannans.nl
Bellen kan natuurlijk ook op 06-12549287
Deelname aan de hierboven genoemde activiteiten zijn geheel voor eigen risico.