Gastenboek

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
11 berichten.
Nelleke Nelleke heeft geschreven op 1 juni 2020 om 16:28
Vandaag : 1 juni : 2e Pinksterdag : BUITEN Meditatieve Dans van Nans! Het was een geweldige en complete ochtend , met een handvol mensen super genoten van het bewegen , de aangepaste dansen ( i.v.m. alle corona regels!) maar tegelijkertijd zeer toepasselijke dansen: de ZONnedans, de dans van de TUIN, de 'stilte' dans , mantra van LIEFDE en voor het slot met AMEN: een lied van Nancy en een dans van symbolische verbinding! Tussendoor las Nancy haar gedichten, was er ruimte voor bezinning , stilte en alleen de geluiden van buiten/ de natuur. Alles was prachtig en symbolisch versierd met linten , bloemen in de juiste kleuren en ter afsluiting zelfgemaakte taart bij koffie/verse munt thee. Ik kan iedereen dit cadeau voor zichzelf aanraden ! Liefs en warme groet Nelleke.
Nelleke Nelleke heeft geschreven op 10 oktober 2019 om 21:04
Na de dansdag in april waarbij we in de lente in beweging kwamen , hebben we in de zomer natuurlijk ook volop de zon tegemoet gedanst ! Afgelopen zaterdag 5 oktober was het weer zo ver : dansen in de herfst met het thema: Loslaten ! De mensen die NIET geweest zijn om welke reden dan ook , hebben HEEL VEEL GEMIST! We waren uiteindelijk met een erg kleine groep , maar Nancy heeft daarop geweldig geïmproviseerd en alles aangepast : Super bedankt Nancy ! Het was wederom een hele waardevolle, mooie, inspirerende dag die perfect klopte op alle gebied. De lunch was ook heerlijk ! De symbolische vlieger is een prachtige herinnering met een lach en een traan ! Nogmaals DANK voor deze dag : 'voeding voor mijn ziel !' Nelleke!
Nelleke Nelleke heeft geschreven op 20 januari 2019 om 17:55
Lieve Nancy, gisteren mocht ik mijn 6e Dansdag bij jou beleven; in 1 woord: wederom : geweldig ! Zo afgestemd, zo bijzonder, zo uniek, zo alles rondom het thema, vandaag : Geborgenheid, in details tot uitdrukking gebracht: allereerst de warme ontvangst met koffie, thee en zelfgebakken wortelcake van Jootje ! De kleuren rood en wit , de lichtjes, de bloemen, de afwisselende maar o zo symbolische muziek, de door jou zelf gemaakte dansen en gedichten, de meditatie, de super lunch en jouw zang...een prachtig geheel en wat een cadeau weer deze ervaring: DANK JE WEL ; ik voel dit nog lang nawerken maar kijk tegelijkertijd uit naar de volgende dans dag ! Liefs Nelleke.
Fija Versteege Fija Versteege heeft geschreven op 9 oktober 2018 om 14:16
Lieve Nancy, Dit jaar werd ik 50 jaar en ik heb dat bij jou gevierd. Voor mijn vriendinnen en mij heb je een prachtige dansdag verzorgd. Helemaal aangepast aan mijn wensen met verassingen van jou voor mij. Ik voelde me daardoor heel speciaal. Iedereen was onder de indruk van de prachtige muziek, de dansen die je gemaakt had, je zang en zelfgeschreven gedichten,de meditatie. We hebben ook gezellige bijgekletst tijdens de goed verzorgde koffie,thee en lunch. Dank je wel dat je mijn verjaardag intiem en speciaal gemaakt hebt. Ook dank aan Jootje voor haar hulp en prachtige foto's van de dag. Een mooie herinnering. Tot ziens op een dansdag. Veel liefs van Fija
Monique Monique heeft geschreven op 20 januari 2018 om 22:20
Lieve Nancy, diepgang vandaag als thema. Wederom werd ik diep geraakt door de zorgvuldigheid van de hele dag. Complimenten hoe jij deze dagen zo fantastisch en krachtig neerzet met een natuurlijke eenvoud. Het werkt verslavend, ik kijk uit naar het volgende thema. Lieve dansgroet ??
Ingrid Ingrid heeft geschreven op 18 december 2017 om 14:24
Thema Loslaten. Lieve Nancy. Het was een bijzondere ontmoeting met jou en de groep vrouwen waarmee ik op 9 dec. Op de Dans van Nans dag mocht kennis maken. De dans, de muziek , de verbinding met en het vertrouwen in elkaar gaven mij de kracht los te kunnen laten wat zo vast zat in mijn lijf. Alle liefs voor allen in het bijzonder voor Nancy.
Jitte Engels van den Broeke Jitte Engels van den Broeke heeft geschreven op 12 december 2017 om 17:22
Afgelopen zaterdag was ik bij ; ‘DeDansVanNansDag’ in het Hurnse kerkje. Het was een verwendag voor mij. Ik kon in mijn lijf komen en uit mijn denken gaan. Ik genoot van de mooie toepasselijke muziek, van de sfeer, van de rust en de actie, van de lekkere lunch, van de vrouwen en ik voelde me licht worden. Het thema was loslaten en daar kreeg ik een betere kijk op. Een heel klein minpuntje was dat ik tijdens de Sacred Dance steeds in de war was met de handen als we een kring maakten. Al heel lang is dat voor mij; ‘Links’ ontvangen (palm omhoog) en Rechts geven (palm naar de ander). Het leidde mij af om het anders te doen. Ik heb zelf een Boeddha die zó met de handen staat. Maar verder groot compliment voor Nancy. Ze deed alles zo zorgvuldig. Heel fijn! Jitte Engels van den Broeke
Sabiha Toygarli Sabiha Toygarli heeft geschreven op 21 oktober 2017 om 14:02
Lieve Nans, Ik kan de genen aanraden die van de muziek willen aangeraakt te worden zo een cursus mee te maken. Mits je voor open staat! De kleine groep, de geweldig verzorgde Lunch en jou liefde zien bloeien voor wat je op de benen hebt gezet roept bij mij heel veel respect voor jou op. Echt geweldig!
Monique Monique heeft geschreven op 14 oktober 2017 om 21:08
Lieve Nancy, vandaag heb ik wederom kennis gemaakt met het thema “passie”. Alles klopt tot in detail. De warme ontvangst, de gekozen muziek met de daarbij horende bewegingen. Vanaf het moment dat je binnen komt, word je meegenomen en vergeet je de dagelijkse verplichtingen en drukte. Er mogen zijn zonder verwachting, zonder oordeel en je veilig voelen om op pure muziek in beweging te komen. Niet in woorden uit te drukken wat dat teweeg brengt. Iedere keer ben ik diep geraakt en ben ik er stil van. DansvanNans, een liefdevolle aanraking door middel van muziek en dans, ontmoeting met je diepste zelf.
Janine Janine heeft geschreven op 13 oktober 2017 om 10:05
Op 17-06-17 de eerste DansVanNansDag meegemaakt en wat een bijzondere beleving was dat. In een intieme groepsvorm werd door middel van dans, prachtige muziek, meditatie en bijpassende gedichten de verbinding met jezelf weer aangegaan. Heel bijzonder om te ervaren dat de muziek en de trance van herhalende danspassen je zo kan raken en je bewust maakt van wat er in je gevoelswereld speelt. Binnen één dag wordt er een mooie band gecreëerd binnen de groep én met jezelf op basis van vertrouwen. Nancy is een liefdevolle, geduldige vrouw met passie en hart voor haar vak. Zonder oordeel laat ze jou voelen wat er bij je speelt. Daarnaast heeft ze oog voor elk detail wat ervoor zorgde dat de locatie schitterend aangekleed was en de lunch op en top verzorgd. Gun jezelf deze dag cadeau, dat is het echt waard. Dank je wel Nancy, met jou talent, fijngevoeligheid en inlevingsvermogen heb je mij echt geraakt.
Jootje Jootje heeft geschreven op 12 oktober 2017 om 22:29
Lieve Nancy.... Op 17 juni 2017 mocht ik de try out meemaken van de Dans Van Nans Dag, zoals jij deze vorm wilt gaan geven. Wat ben je bevlogen in datgene waar je voor staat en vakkundig in je liefdevolle begeleiding als danstherapeute. Menigeen werd geraakt door de bijzondere dansbewegingen op de met zorg gekozen muziek en de ruimte die gaandeweg door het dagprogramma ontstond om weer tot en bij zichzelf te komen. De diepe verlangens weer te herontdekken waarvan je niet meer wist dat ze sluimerden. Dank voor deze ervaring. Het klopte. Ik wens je heel veel succes toe!